Skip to main content

900 estudiants es graduaran aquest curs a la UVic

Notícia

Aquest divendres comença la ronda d’actes de lliurament de diplomes de grau a la UVic. En total, des d’ara i fins a mitjans del mes de juny, tindran lloc 9 cerimònies, en el transcurs de les quals es graduaran entorn de 900 estudiants. Els primers a fer-ho seran els de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries, amb un acte que tindrà lloc a L’Atlàntida de Vic, demà, a les 18 h.

Image
graduació

A la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia, les graduacions es divideixen en cinc actes diferents, per als diversos estudis del centre. A L’Atlàntida, hi recolliran els diplomes els graduats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, el dia 1 de juny, i els de Psicologia, el 22 del mateix mes. Els estudiants dels diferents graus en Mestre ho faran a l’Aula Magna el 15 de juny, mentre que als d’Educació Social els tocarà el 9 de juny, a la Sala Mercè Torrents.

A la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, l’acte de lliurament de diplomes serà el 15 de juny a L’Atlàntida, i es dividirà en dos torns: un al matí i un altre a la tarda. Un dia després, el divendres 16 de juny, se celebrarà l'acte per als estudiants de la Facultat d’Empresa i Comunicació, en el mateix espai.

D’altra banda, el 5 de juny a la tarda tindrà lloc la cerimònia de graduació de la primera promoció d’estudiants del grau en Medicina de la UVic-UCC a L’Atlàntida. A més, l’Aula Magna també acollirà, el 8 de juny, l’acte de lliurament de diplomes dels estudiants del Campus Professional, que finalitzen els respectius cicles formatius de grau superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma; en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, i en Màrqueting i Publicitat.

UAlumni estrena vídeo

UAlumni estrena aquest final de curs un nou vídeo promocional que es projectarà en els actes de graduació. El vídeo té l’objectiu de donar a conèixer UAlumni entre els nous titulats i titulades, i promoure que s'hi donin d'alta.

La peça audiovisual intenta evocar la intensitat dels anys a la universitat, l’emoció d’acabar els estudis i el salt al buit que representa enfrontar-se al món laboral per primera vegada. UAlumni representa un acompanyament cap al món laboral i una manera de no trencar els llaços del tot amb la universitat.

Aquest vídeo promocional és una acció que s'ha dut a terme des de l’Àrea de Màrqueting de la UVic i el Servei UMedia. El vídeo es projectarà per primera vegada a l’acte de graduació de la FCTE el divendres 19 de maig.