Skip to main content

Completada la nova edició del Cicle d’Activitats d’Orientació Professional per a estudiants i titulats de la UVic

Notícia

El Servei de Carreres Professionals de la UVic-UCC ha portat a terme un any més, el Cicle d’Activitats d’Orientació Professional, dirigit als estudiants de tercer i quart curs de grau, estudiants de màster i postgrau, doctorands i alumni.

Paraules clau: 
Image
Formació online

L’objectiu d’aquest cicle ha estat, d’una banda, facilitar la incorporació al món laboral a aquelles persones que actualment estan estudiant, i de l’altra, millorar l'ocupabilitat dels que ja són dins del mercat treball.

El programa ha constat de sis sessions gratuïtes, en les quals s'han treballat els aspectes clau i les eines que cal tenir en compte en la cerca de feina i els processos de selecció.

Les sessions en format online han estat: “Autoconeixement. Descobreix les teves competències!”, "FAQS. Tot el què cal saber del CV i la carta de presentació", "La marca personal. Valors i ètica a les xarxes socials", "Linkedin. Construeix la teva xarxa de contactes" i "Què hauries de saber abans de signar un contracte laboral o fer-te autònom?"

A més, en el marc de la Jornada de Portes Obertes de la UVic, s'ha fet una de les sessions del cicle, en format presencial, sobre benestar professional "Felicitat professional. Dissenyar i crear una vida professional plena".

Hi ha hagut un total de vuitanta-dos assistents al curs, dels quals trenta eren membres d'UAlumni.