Skip to main content

La UVic-UCC rep el suport de la Delegació del Govern davant la UE durant la seva missió a Brussel·les

Notícia

Una representació dels vicerectorats de Recerca i Transferència del Coneixement i de Relacions Internacionals de la UVic-UCC va realitzar una missió a Brussel·les els dies 12 i 13 d’abril. Aquesta missió forma part del desplegament de les estratègies d’internacionalització de la recerca de la Universitat i va rebre el suport de la Delegació del Govern davant la UE, amb el delegat Ignasi Centelles al capdavant. 

Image
ue

La delegació de la UVic-UCC es va organitzar en diferents equips i així va poder assistir tant a reunions institucionals com a sessions més específiques d’àmbits de coneixement. D’aquesta manera es van poder organitzar trobades amb eurodiputats, institucions vinculades al Govern català o bé de rellevància dins  la regió de Brussel·les. Es consideren especialment destacables les trobades que es van poder fer amb les direccions generals de la Comissió Europea, responsables de diferents àrees polítiques. 

En aquesta missió, es van dur a terme més de quinze reunions en l'àmbit sectorial i institucional i es van establir aliances, de les quals s’anirà fent un seguiment. 

Aquesta iniciativa conjunta del Vicerectorat de Recerca i Transferència del Coneixement i del Vicerectorat de Relacions Internacionals es troba enfocada a facilitar i promoure la internacionalització de la recerca i la consecució d’aliances i finançament europeu. 

Es preveu donar una continuïtat anual a aquesta missió planificant trobades específiques amb els vicerectorats, personal tècnic de l’OTRI i recercadors de la UVic-UCC de diferents àmbits de coneixement.