Vés al contingut

UAlumni Stories

Albert Boix

Stories

Albert Boix es va titular en Enginyeria Tècnica en electrònica industrial i en Enginyeria Tècnica en Telecomunicacions el 2010 a la Facultat de Ciència i Tecnologia de la Universitat de Vic. És cofundador de l'empresa Goufone juntament amb els seus companys de promoció, Joan Gaudes i Marc Mundó.

 

Entrevista
Entrevista a Albert Boix

Just a punt de presentar el seu projecte de final de carrera, l'Albert Boix es va trobar Joan Gaudes pels passadissos de Torre dels Frares i li va comentar que el seu treball tractava de com fer una operadora de telecomunicacions. Qui s'havia d'imaginar que al cap dels anys tots dos, juntament amb Marc Mundó, crearien la seva pròpia teleoperadora!
 

Càpsula professional
Per què que els operadors arriben només als nuclis dels municipis però no als disseminats?

"Com és que els operadors arriben només als nuclis dels municipis però no als disseminats? La poca densitat de població fa que sigui molt car arribar a aquestes zones, però des de Goufone intentem trobar alternatives per poder finançar aquests projectes i fer que a les zones més allunyades dels nuclis urbans es puguin contractar els mateixos serveis que a les ciutats." - Albert Boix

 

Entrevista
Entrevista Joan Gaudes, Marc Mundó i Albert Boix

Joan Gaudes, Marc Mundó i Albert Boix, fundadors de Goufone, van voler crear una operadora de proximitat. Eren la botiga de barri dins el mercat de les telecomunicacions i no s'haurien pensat mai que sortirien de la comarca d'Osona, per passar a ser un referent a tota la Catalunya Central.

Foto grup Goufone
Foto grup Goufone
Foto Marc Mundó
Foto Goufone

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni