Vés al contingut

UAlumni Stories

Eloi Palau

Stories
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

L'Eloi Palau es va titular en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a la Facultat d'Educació, Traduccio, Esport i Psicologia al 2021. En el moment de l'entrevista és campió del món de Bici Trial i treballa al Centre d’Alt Rendiment del Ripollès.

www.eloipalau.com

 

Càpsula professional
Els secrets de la Bici Trial

"El trial és una de les disciplines més espectaculars del món del ciclisme, es tracta de sobrepassar obstacles només tocant el terra amb els neumàtics. Si toca a terra qualsevol mecanisme de la bicicleta o qualsevol part del cos, suposa una penalització". L'Eloi Palau, campió del món de Bici Trial, ens parla sobre l'autoconfiança i la potència física que requereix un esport com el trial per superar cada obstacle. 
El seu objectiu esportiu és revalidar el títol de campió del món.
 

Entrevista
Entrevista a Eloi Palau, campió de món de Bici Trial i alumni de la UVic

La mateixa setmana que havia de fer la matrícula, l’Eloi no sabia quins estudis triar. El que sí que sabia era que el què més li agradava del món era l'esport. És per això que va decidir convertir la seva afició en la seva professió i es va decantar per estudiar Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la UVic.
L'any 2016 va començar la seva trajectòria d'èxit amb el Bici Trial i actualment compagina aquest esport amb la seva feina al Centre d'Alt Rendiment del Ripollès, del qual n'ha tret grans aprenentatges. 

Eloi Palau
Eloi Palau
Eloi Palau
Eloi Palau

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni