Vés al contingut

UAlumni Stories

Gerard Pasqual

Stories
  • Linkedin
  • Instagram

Gerard Pasqual es va titular en el Cicle Formatiu de Grau Superior CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius  al campus Teknos de la Universitat de Vic al 2016. En el moment de l'entrevista treballa de Creature FX at TRIXTER.

https://www.artstation.com/pasqual 
https://www.blendernation.com/2019/09/09/behind-the-scenes-long-trip/
https://pasqual.artstation.com/blog/28my/renderout-game-of-thrones
https://vimeo.com/613715909
 

Càpsula professional
Com és treballar per pel·lícules de Hollywood des de dins

"La gent que em coneix es pensa que he dissenyat la pel·lícula sencera, no obstant soc la peça de l'engranatge d'una màquina monstruosa per poder dur a terme la pel·lícula. El meu objectiu és fer que la meva feina passi totalment desapercebuda per l'ull humà. Que l'espectador identifiqui un gest completament natural cada cop que veu la pel·lícula".  Gerard Pasqual

Càpsula professional
Entrevista amb l’animador 3D Gerard Pasqual, UAlumni de la UVic – UAlumni Stories

Abans de cursar el Grau Superior, el Gerard Pasqual no sentia gaire atracció cap als estudis relacionats amb les humanitats ni les ciències, però els videojocs i les pel·lícules constituïen una part important de les seves aficions. El que el Gerard no imaginava és que ell acabaria formant part de l'equip d'animació de les produccions més notables del món del cinema! Pasqual s’ha especialitzat en creature effects, va viure dos anys al Canadà on ha treballat per Disney i actualment treballa per Marvel Studios, on ja havia treballat per Game Of Thrones, en remot des de Vic.

Gerard Pascual
Gerard Pasqual tassa UAlumni
Gerard Pasqual

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni