Vés al contingut

UAlumni Stories

Glòria Moya

Stories
  • Instagram
  • Facebook

Glòria Moya va cursar el grau de Mestre en Educació Primària i es va graduar a la Universitat de Vic l'any 2020. En el moment de l'entrevista  treballa com a mestra de primària al CFA Carme Karr, ubicat al Centre Penitenciari de Lledoners. 

CFA Carme Karr | Centre de Formació d'Adults

Cor Nebbia 

Càpsula professional
L’educació és l’arma més poderosa

"Crec molt en l'escola inclusiva, que ha de ser un lloc per a tothom sense discriminacions, que no exclogui a ningú". La Glòria Moya reivindica la necessitat d'informar i formar més als mestres per tal de garantir i atendre les necessitats de tot l'alumnat, independentment de l'edat que tinguin, que siguin infants o que siguin adults.

Entrevista
Entrevista a Glòria Moya

La Glòria Moya ens explica els seus millors records i anècdotes dels seus  anys a la universitat. Anima els estudiants a gaudir del viatge i a no donar-se mai per vençuts, i reivindica el bagatge que comporta treballar i estudiar alhora. Actualment, la Glòria Moya treballa com a mestra d'adults dins un centre penitenciari on fa realitat el seu lema "educació per tots, indiferentment d'on provinguis", i ens explica com és i com funciona l’ensenyament en adults.

Alumni amb tassa
Alumni escales recepció F
Alumni degà
Rebuda alumni