Vés al contingut

UAlumni Stories

Joan Gaudes

Stories

Joan Gaudes es va titular en el Grau d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions el 2011 a la Facultat de Ciència i Tecnologia de la Universitat de Vic. És cofundador de l'empresa Goufone juntament amb els seus companys de promoció, Albert Boix i Marc Mundó.

Entrevista
Entrevista a Joan Gaudes

A la seva etapa d'estudiant, Joan Gaudes estudiava i treballava de becari a l'àrea TIC de la mateixa universitat, a més de fer altres feinetes de cap de setmana. Tot i les dificultats que això suposava, al seu jo estudiant li diria que val la pena tot l'esforç d'anys enrere i que ho tornaria a fer sense cap mena de dubte. El millor dels records que guarda és l'ambient del campus i els seus companys "Encara que sembli un tòpic: Érem pocs però ben avinguts!"

Càpsula professional
Com funciona internet?

Com funciona Internet?

El que fem cada dia a internet és simplement enviar una informació d'un lloc a un altre. Joan Gaudes explica com el seu funcionament no deixa de ser com el d'una agència de transports.

Entrevista
Entrevista conjunta

Joan Gaudes, Marc Mundó i Albert Boix, fundadors de Goufone, van voler crear una operadora de proximitat. Eren la botiga de barri dins el mercat de les telecomunicacions i no s'haurien pensat mai que sortirien de la comarca d'Osona, per passar a ser un referent a tota la Catalunya Central.

Foto Goufone
Foto Marc Mundó
Foto grup Goufone
Foto grup Goufone

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni