Vés al contingut

UAlumni Stories

Jordi de Planell

Stories
  • Instagram
  • Twitter

Jordi de Planell es va titular en el Grau de Periodisme el 2017 a la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic. En el moment de l'entrevista treballa al programa Preguntes freqüents de TV3.

Càpsula professional
Expectatives davant la professió periodística

"La transformació que han experimentat els mitjans els últims anys n'ha multiplicat el grau de complexitat. Primer, perquè l'auge de les plataformes està reduint el consum de la televisió lineal: des que ha començat el curs, ha caigut un 12% mentre es dispara el consum de plataformes. La televisió, com abans els va passar a la premsa escrita i a la ràdio, està perdent pes en la configuració de la realitat comunicativa. Això multiplica l'exigència de produir continguts atractius, que satisfacin les expectatives dels espectadors i, evidentment, les dels propietaris dels mitjans." - Jordi de Planell

Càpsula professional
Entrevista a Jordi de Planell

UAlumni Stories són una sèrie d’entrevistes i vídeos d’antics alumnes de la UVic que pretenen agrupar les històries i el talent dels estudiants que han passat per la nostra Universitat. En aquesta entrevista, Jordi de Planell, titulat en Periodisme a la UVic, explica la seva etapa d’estudiant a la Universitat, els seus primers passos al món professional, com va arribar a treballar al programa ‘FAQS’ de TV3 i quin és el seu objectiu professional. 
A en Jordi de Planell li va costar decantar-se definitivament per una carrera i una universitat, però finalment va prendre la decisió encertada. Tot i que ell digui que  és un negat pels esports, pèssim jugador, desafina quan canta i acabaria amb una hèrnia si  "es  fotés als castellers", hi ha una cosa que ha après durant la seva carrera professional i que li diria al seu ''jo estudiant'': "estigues més convençut i segur de tu mateix a l'hora de prendre decisions".
El temps li ha demostrat que escollia les correctes.

Jordi de Planell amb le degà de la FEC
Jordi de Planell
Jordi de Planell
Jordi de Planell

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni