Skip to main content

Oferim un servei de cerca de candidats per a llocs de treball en empreses o entitats entre els titulats de la UVic amb l’objectiu d'agilitzar els processos de selecció.

SCROLL

A
B

Cerques feina?

Acostem el teu talent a les empreses o entitats perquè t’hi puguis incorporar com a treballador.

Comença comprovant que al Portal d’Ocupació hi tens el perfil completament emplenat i en mode “Actiu”. Si encara no hi has entrat mai, fes-ho utilitzant el teu usuari de Campus.*

* Si no recordes la contrasenya pots fer un recordatori.

* Si no recordes l’usuari, posa’t en contacte amb nosaltres.

Al Portal hi trobaràs tant ofertes de feina d’empreses o entitats externes, com ofertes vinculades al projecte Talent UVic. Aquestes últimes, també són ofertes de feina per treballar en empreses o entitats del territori, però la Unitat d’Orientació Laboral les publica i en fa un seguiment personalitzat.

Sempre garantint la màxima confidencialitat, des de la Unitat d’Orientació Laboral de la UVic, t’ajudem en l’elaboració del CV, carta de presentació, o preparació de l’entrevista. A més, per les ofertes vinculades al projecte Talent UVic també fem un seguiment de la teva candidatura.

Vols més informació?

orientacio.laboral@uvic.cat
+34 938 815 532

A
B

Cerques talent per al teu equip?

T’oferim un servei de cerca de candidats per a llocs de treball de la teva empresa o entitat.

Et podem ajudar realitzant cerques específiques de candidats entre la nostra àmplia base de dades de titulats de la UVic.

Et lliurem un nombre determinat de currículums de candidats, amb un informe de valoració, i fem un seguiment del procés.

Signem un acord de col·laboració sense demanar exclusivitat.

Ah! I no paguis per publicació d’oferta, sinó per enviament de currículums i incorporació dels candidats proposats al teu equip professional.

Oferim la màxima confidencialitat i garanties en cas que la persona seleccionada no acabi encaixant en el lloc de treball.

Vols més informació?