Skip to main content

fec

 

Aquest divendres comença la ronda d’actes de lliurament de diplomes de grau a la UVic. En total, des d’ara i fins a mitjans del mes de juny, tindran lloc 9 cerimònies, en el transcurs de les quals es graduaran entorn de 900 estudiants. Els primers a fer-ho seran els de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries, amb un acte que tindrà lloc a L’Atlàntida de Vic, demà, a les 18 h.

El 17 i 18 d’abril l’Aula de Cinema de la Universitat ha acollit la tercera edició de les Jornades de Màrqueting i Comunicació Empresarial de la UVic-UCC. Durant dos dies, les jornades, que també s’han pogut seguir per streaming, han connectat el món professional amb l’acadèmic i han mostrat les tendències del sector. Experts de primera línia hi han presentat les seves aportacions en quatre ponències, davant de més de 150 persones, entre professionals, estudiants i docents.

 

Webinar: Naming and lower cases in football diplomacy: "Spain vs. kosovo" during Qatar 2022 qualifier 

  • 13.04.23

  • 15 h

  • En línia (webinar)

A càrrec del Sr. Antoni Mora, responsable del Pla de Prevenció i reducció del frau fiscal i bones pràctiques tributàries. 

  • 11.04.23

  • 11h

  • Aula F 419

(Oberta a tota la comunitat universitària)

El doctor Joan Carles Martori i Cañas, economista i professor del Departament d’Economia i Empresa de la Facultat d’Empresa i Comunicació, és el nou catedràtic de la UVic-UCC. Aquesta setmana s'ha resolt la plaça de catedràtic i les places de professor titular en el marc de les promocions internes de la UVic (Fundació Universitària Balmes). Martori és especialista en estadística i econometria espacials i coordinador del grup de recerca Data Analysis and Modeling (DAM) de la UVic-UCC.

Per altra banda, el professor del Departament d’Activitat Física de la FETEP Xavier Peña; el professor del Departament de Ciències Socials i Salut Comunitària de la FCSB Javier Jerez i la professora del Departament de Biociències de la FCTE Gemma Fuster han assolit la categoria de professor titular.

En un entorn competitiu i globalitzat com l’actual, el màrqueting i la comunicació empresarial esdevenen eines importants per al creixement i l’èxit de les empreses. Amb la intenció de contribuir al desenvolupament en aquest àmbit i d’aportar-hi coneixement, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha creat la Càtedra Lluís Bassat de Màrqueting i Comunicació Empresarial, que aquest curs ha començat a desplegar les primeres accions. La càtedra compta amb la implicació de Lluís Bassat Coen, fundador de Bassat Ogilvy i doctor honoris causa de la UVic-UCC.

Sota la direcció de Santiago Jordán Ávila i estretament vinculada a la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC) i al grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial de la UVic-UCC, la Càtedra “busca esdevenir un referent d’excel·lència pel que fa a la investigació, la formació i la difusió en aquest àmbit”, com assenyala Josep Burgaya, degà de la FEC. La implicació de Bassat en el projecte, suposa “comptar amb un dels professionals en màrqueting i publicitat de més prestigi a Espanya i al món, reconegut com un gran expert en la gestió i creació de grans marques, a través de la creativitat publicitària”, en paraules de Jordán.

Aquest matí, l'Aula de Cinema de la UVic ha acollit el polític i economista Ramon Tremosa, que ha participat en l'activitat Professionals a l'Aula adreçada als estudiants d'Administració i Direcció d'Empreses de la Facultat d'Empresa i Comunicació. En la seva visita a la UVic Tremosa també ha presentat el seu nou llibre, Energia Sobirana, coescrit juntament amb Jaume Morron, que defensa les centrals hidroelèctriques reversibles del Pirineu com a font de producció elèctrica renovable, ecològica, fiable i autònoma.

La vàlua i l’estima pel professor Llorenç Soldevila, traspassat aquest desembre, queda palesa en els diversos actes d’homenatge que s’estan organitzant en honor seu. El pròxim diumenge 15 de gener, tindrà lloc al Capítol (Saló de Pedra) d’Argentona l’acte de nomenament de Llorenç Soldevila com a Soci d'Honor del Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell, que inclourà un encomi de l’activista cultural Rosa Vila.

 

Subscribe to fec