Vés al contingut

fcsb

 

El grau en Teràpia Ocupacional de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) celebra que fa deu anys la UVic-UCC va començar a impartir aquests estudis, que segueixen en marxa un quart de segle després. Des de 1998 fins al dia d’avui ja han passat per les seves aules més de 500 estudiants, que s’han format per ser professionals capaços d’integrar-se en equips de treball sociosanitaris multidisciplinaris.

El Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC) va acollir dissabte passat la jornada del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional, sota el títol “Innovant en salut des de la teràpia ocupacional”. La jornada, que s'organitza de forma conjunta entre el COTOC, la UVic-UCC i l'EUIT (Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa), va comptar amb més de 250 persones inscrites i s’ha convertit en tot un referent per a la professió.

Primera Jornada Espiritualitat: Salut i Benestar. Durant la jornada se celebrarà la presentació del Grup d’Espiritualitat (UVic-UCC). L'esdeveniment tindrà lloc el proper 31.05.23 a les 16.00 h a la Sala Segimon Serrallonga.
 

Aquest divendres comença la ronda d’actes de lliurament de diplomes de grau a la UVic. En total, des d’ara i fins a mitjans del mes de juny, tindran lloc 9 cerimònies, en el transcurs de les quals es graduaran entorn de 900 estudiants. Els primers a fer-ho seran els de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries, amb un acte que tindrà lloc a L’Atlàntida de Vic, demà, a les 18 h.

Les XII Jornades R+D+I TIC Salut Salut Social que van tenir lloc ahir a l’Aula Magna de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), coorganitzades per la Fundació TIC Salut Social i la UVic-UCC, van abordar el desplegament de la integració social i sanitària de manera pràctica. 

 

 

Subscriu-te a fcsb