Skip to main content

Beques

Les Beques UAlumni a Cicles Formatius de Grau Superior són una iniciativa d’UAlumni i  tenen com a objectiu esdevenir una ajuda per als estudiants que volen accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior de la UVic-UCC. Van dirigides a estudiants que vulguin accedir al Cicle Formatiu de Grau Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, al Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma o al Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat impartits al Campus Professional de la UVic-UCC.  

Sol·licitants
Les beques van dirigides a l'alumnat que vulgui accedir als cicles formatius de grau superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i en Màrqueting i Publicitat, impartits al Campus Professional de la UVic-UCC.

Quantia de la beca
La dotació de la beca consisteix en un descompte de 500€ en l’import del primer curs de l’estudi de CFGS, exceptuant les taxes acadèmiques i les assegurances, que aniran a càrrec de l’estudiant.
Per poder-se presentar a les beques, cal estar matriculat/ada de totes les assignatures del primer curs del CFGS que correspongui.

Seidor és l'empresa patrocinadora de les Beques UAlumni a CFGS del curs 23-24.

Image
seidor

 

 

Image
Talent

 

Bases Beques UAlumni a Cicles Formatius de Grau Superior (223.92 KB) Annex informació addicional beques UVic (121 KB) Resolució de les beques UAlumni 2023-2024 (93 KB)