Vés al contingut

Som el col·lectiu d'antics alumnes de la UVic-UCC

Sobre nosaltres

Som una xarxa humana, diversa i multidisciplinar

Som l'entitat que aglutina el col·lectiu de titulats de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. UAlumni permet mantenir el contacte dels antics alumnes amb les diferents facultats de la Universitat, tenir cura de la seva trajectòria professional i oferir-los serveis i avantatges que siguin del seu interès. Fomentem la vinculació dels titulats amb la UVic-UCC reforçant la relació entre ells, fent de node entre els àmbits acadèmic i professional.

Som 6 000 membres

UAlumni Stories

Destacats

Bernat de Pablo
Promoció 2022
Bernat de Pablo
More
Doctorat en Medicina i Ciències Biomèdiques
Víctor Vargas
Promoció 2009
Víctor Vargas
More
Teràpia Ocupacional
Ariadna Ausió
Promoció 2000
Ariadna Ausió
More
Màster de Traducció Especialitzada
Marc Masats
Promoció 2015
Marc Masats
More
Màster en Gestió Esportiva

Ambaixadors

Contacta amb els alumni d'arreu del món!

Esdeveniments   Últimes activitats i esdeveniments

La segona edició del Growth, l’esdeveniment orientat al creixement humà i transversal de les empreses que organitza la UVic a través de la

Jornada Tècnica Guilleries: Aigua i Territori, que porta per títol “Mamífers urbans (rates, gats, senglars): com gestionar una nova realitat”.

 

Per celebrar el 10è aniversari de l’acord federatiu, s'ha programat un esdeveniment a Vic, el dijous 8 de febrer (18 h), al Paranimf de la UVic-UCC (rambla de l’Hospital, 50).

Per celebrar el 10è aniversari de l’acord federatiu, s'ha programat un esdeveniment a Manresa, el divendres 2 de febrer (11.30 h), a la Sala d’Actes de la FUBages (edifici FUB1).

Tens algun dubte?