Skip to main content

La UVic-UCC acull el II Congrés TECNIO sota el lema “Una immersió en la transferència del coneixement”

Notícia

La Casa de Convalescència de la UVic-UCC acollirà el pròxim 23 de novembre el II Congrés TECNIO. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació que agrupa els centres de recerca i grups distingits amb el segell TECNIO, té el suport d'ACCIÓ i la col·laboració de la UVic-UCC.

Image
II congrés Tecnio tindrà lloc a la UVic

Sota el lema “Una immersió en la transferència del coneixement”, el Congrés serà una cita imprescindible i alhora una oportunitat única per compartir experiències i definir reptes entre els centres i grups d’investigació més punters de Catalunya, i el teixit empresarial i d'innovació català, especialment el de la comarca d’Osona.

L’objectiu és fomentar la transferència de coneixement i d’innovació, com també generar oportunitats tant per als grups i centres de recerca amb segell TECNIO com per a les empreses. Per aconseguir-ho, s'ha dissenyat una jornada amb ponències, taules rodones i un espai de networking que afavoreix la connexió entre els assistents.

El II Congrés TECNIO actua com a agent dinamitzador de l'ecosistema d'innovació del país; per això, rep el suport institucional del govern de la Generalitat de Catalunya. Comptarà amb la participació de Laia Arnal, directora general de Transferència i Societat del Coneixement, i de Lluís Juncà, director general d'Innovació, Economia Digital i Emprenedoria.

Presentarà l’acte la presidenta de l’Associació TECNIO, Nora Ventosa. També hi han confirmat la seva participació Josep Eladi Baños, rector de la UVic-UCC; Oriol Guixà, president de la Farga i membre del Patronat de Fundació Universitària Balmes (FUBalmes), i Jordi Baiget, director general de la FUBalmes.