Skip to main content

L’alumni d’ADE Marta Bigas obté el reconeixement del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Notícia

Marta Bigas Serrabassa, avui ja exestudiant del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC), ha obtingut el reconeixement anual del Col·legi d’Economistes de Catalunya al Millor Currículum Universitari del curs 2022-2023. 

Image
Marta Bigas (primera a la dreta) rebent el premi

Marta Bigas Serrabassa, avui ja exestudiant del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC), ha obtingut el reconeixement anual del Col·legi d’Economistes de Catalunya al Millor Currículum Universitari del curs 2022-2023. El Col·legi distingeix cada any els millors expedients acadèmics dels estudis que imparteixen les facultats de ciències econòmiques i empresarials de Catalunya. A més del reconeixement públic, la guardonada gaudirà de tres anys de col·legiació gratuïta.

“El premi va ser una sorpresa molt agradable. El mes de juny vaig pensar que ja havia acabat l’etapa universitària i llavors va arribar el guardó", ha explicat Marta Bigas, que ha afegit: “És com una recompensa per la feina feta”.

La cerimònia de lliurament del premi, que enguany coincidia, a més, amb els actes de commemoració del 45è aniversari de la creació del Col·legi, es va celebrar el 9 de novembre passat a l’Hotel Majestic de Barcelona. L’acte va reunir prop de 400 persones del sector de l’economia i l’empresa catalana, així com personalitats públiques, com la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, o l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Durant l’acte també es van lliurar nous guardons, com el Premi a la Millor Economista d’Institució, atorgat a Marta Espasa i Roser Fernández. Antón Costas va recollir el Premi a Col·legiat del Mèrit i Josep Sánchez Llibre al de Col·legiat d’Honor. El guardó a Millor Economista d’Empresa de l’any 2023 va ser per a José Rodríguez Pousa i Rousaud Costas Duran va guanyar el guardó en la categoria de Millor Economista de Despatx Professional.

Marta Bigas, que es va graduar el curs passat, ja està treballant com auditora en una important firma de consultoria, una opció laboral per la qual es va interessar mentre cursava el grau a la FEC. “Acabo de començar, però veig que aquí puc consolidar molt bé la base del coneixement empresarial perquè coneixes bé tots els processos i departaments des de dins i això obre portes a molts sectors”.