Skip to main content

Les XIII Jornades RDI TIC Salut Social es faran el 25 d’abril al Paranimf

Esdeveniment

Ja hi ha data per a les XIII Jornades RDI TIC Salut Social. Tindran lloc el pròxim 25 d’abril, de 9 del matí a 5 de la tarda, al Paranimf de la UVic-UCC, a la Casa de Convalescència, i portaran per títol “Construint inclusió amb IA als serveis socials”.

 

Image
XIII RDI TIC Salut Social

La revolució que està suposant en diferents àmbits de la vida la IA no deixa al marge els serveis socials, en què la IA pot esdevenir una eina molt potent per millorar la qualitat de vida de les persones des de tres vessants: la personalització de l’atenció, l’accessibilitat als serveis socials i la participació de les persones vulnerables. Amb aquesta idea com a punt de partida, es desenvoluparà el programa de la 13a edició de les Jornades TIC Salut Social, que comptarà amb la participació de professionals de primer nivell del món social i de la salut, la tecnologia i la recerca.

En el transcurs de les pròximes setmanes i mesos s'anirà concretant el programa i les vies per formalitzar la inscripció a les jornades, organitzades pel Departament de Salut, el Departament de Drets Socials, la Fundació TIC Salut Social i la Càtedra TIC Salut Social de la UVic-UCC, amb la col·laboració de l’ICS Catalunya Central, la Fundació Althaia, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Sant Tomàs, l'EAP Vic i Osonament.