Skip to main content

Martina Fabregó, Oriol Guillén i Mainés Esteve, tots tres membres d'UAlumni, guanyen el Premi Sebastià Àlvarez

Notícia

En el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol celebrades aquest cap de setmana passat a Roda de Ter, aquest diumenge va tenir lloc l’acte del lliurament de l’11è Premi Sebastià Àlvarez al Millor Treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP). 

Image
Els sis premiats en l'edició dels Premis Sebastià Àlvarez 2023

La guanyadora d’enguany al millor TFG va ser Martina Fabregó, del grau en Mestre en Educació Primària, pel treball "La maleta pedagògica com a eina d’aprenentatge per a l’educació menstrual. Experiència a una escola”. En aquesta categoria també es va concedir un accèssit a Numasetu Ahlame Akaouch, del grau en Educació Social, pel seu treball “Anàlisi de l’abandonament escolar dels immigrants o fills i filles d’immigrants: necessitat socioeconòmica, desmotivació i discriminació”.

També es va donar el 5è Premi Sebastià Àlvarez al Millor Treball de Final de Màster de temàtica educativa de la FETEP a Oriol Guillén, del màster universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària, pel treball “La cançó protesta. Desconstrucció del gènere per a la seva aplicació a l'aula de secundària, de l'especialitat de música“. El jurat també va donar un accèssit a Míriam Jiménez, del mateix màster, pel treball “Com poden ajudar les tutoritzacions al creixement de l'alumnat de secundària", de l'especialitat d'Educació Física.

Finalment i per primer cop, es va voler premiar la pràctica educativa lliurant el 1r Premi Fundació Sebastià Àlvarez i Arenes d'Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la UVic-UCC a Mainés Esteve, del grau en Educació Social, pel treball “L’educació social dintre del sistema judicial”, i es va concedir un accèssit a Mireia Pou, del grau de Mestre en Educació Primària, pel treball “Aprenentatge significatiu i amb sentit: les pràctiques”.

Els jurats per a cada premi van estar formats per l’alcalde de l’Ajuntament de Roda de Ter, dos professionals de l’ensenyament que exerceixen a Roda de Ter, una pedagoga de reconegut prestigi i dos professors o professores de la UVic-UCC per a cadascun dels premis. Els primers premis es van dotar amb 1.000 euros cadascun, mentre que els accèssits, amb 650.