Vés al contingut

La segona edició del Growth de la UVic estarà centrada en el lideratge en valors

Esdeveniment

La segona edició del Growth, l’esdeveniment orientat al creixement humà i transversal de les empreses que organitza la UVic a través de la seva Escola de Postgrau, se centrarà en el lideratge en valors. La jornada tindrà lloc el pròxim dijous 22 de febrer, al Paranimf de la Universitat, de les 8.45 h a les 14.15 h, i estarà adreçada principalment a CEO, directors de Recursos Humans i altres càrrecs directius de les principals empreses de la Catalunya Central.

Imatge
Ponència de la primera edició del Growth, el 2023

Entre els ponents del programa destaquen Enric Jové, CEO de McCann Worldgroup Barcelona, que parlarà de “L’activisme i les marques”, i Andrea Draper, cofundadora d’Octava, que farà la xerrada “La humanitat del líder. Trencant judicis”. Al llarg de la jornada també tindrà lloc una conversa sobre innovació, en el qual intervindran Simon Lee, fundador i líder de Península i de GameBCN, que reflexionarà sobre innovació empresarial, i Sandra Ejarque, chief product officer a AtheneaEdu, que se centrarà en la intel·ligència artificial i la formació d’equips. Aquesta conversa estarà moderada per Eduard Prats, coordinador de Desenvolupament de Polítiques Corporatives de la UVic-UCC i director de l’Escola de Postgrau de la UVic.

Les persones assistents a la segona edició del Growth també participaran en el show game “El Partit”, una experiència lúdica i inspiradora que combina el joc i la divulgació del lideratge en valors, creada en el si de la Càtedra de Lideratge en Valors de la UVic-UCC, una càtedra dirigida per Pep Guardiola i Manel Estiarte. A més, el públic prendrà part en la sessió titulada “Growth’24 Co-Creation”, una activitat de cocreació que servirà als participants per reflexionar i treballar en grups sobre la velocitat dels canvis en el món empresarial i la manera com adaptar-s’hi.

La jornada començarà amb un parlament d’obertura a càrrec de Jordi Baiget, director general de la Fundació Universitària Balmes. El tancament institucional del Growth anirà a càrrec de  Josep Eladi Baños, rector de la UVic-UCC. L’acte, el conduirà Laia De Mendoza, dinamitzadora, formadora i facilitadora de jocs intel·ligents per a empreses.