Vés al contingut

UAlumni Stories

Ariadna Ausió

Stories
  • Linkedin
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

L'Ariadna Ausió Dot es va titular en la llicenciatura de Traducció i Interpretació el 2000 i en el Màster en Traducció Especialitzada al 2010 a la Facultat d'Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la UVic. En el moment de l'entrevista treballa de Traductora autònoma i professora associada a la UVic.

Càpsula professional
La traducció de textos especialitzats en l'àmbit de la medicina

La traducció mèdica és una activitat imprescindible per al desenvolupament de la comunicació i dels coneixements mèdics. Ofereix una gran quantitat de possibilitats de treball però també és un tipus de traducció molt complex que requereix professionals amb una formació molt específica

Entrevista
Entrevista a l'Ariadna Ausió

Quan l’Ariadna va acabar el grau de Traducció i Interpretació va trobar una feina d’administrativa en el departament d’exportació d’una empresa, però al cap d’un temps va sentir que volia fer un canvi professional i recuperar la seva vocació de traductora. El problema era que feia vuit anys que havia acabat el grau i no sabia per on començar. Així va ser com es va decidir fer el màster en Traducció Especialitzada, que en ser online li permetia conciliar els estudis amb la vida familiar.

Visita Ariadna Ausió
Mans Ariadna Ausió

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni