Vés al contingut

UAlumni Stories

Marc Masats

Stories
  • Twitter

En Marc Masats es va titular en el grau de CAFE al 2014 i en el Màster en Gestió Esportiva al 2015 a la Facultat d'Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la UVic. En el moment de l'entrevista treballa al Barça Academy Clinics al FC Barcelona.
 

Càpsula professional
El projecte Barça Academy

L'escola esportiva Barça Academy vol transmetre la filosofia, valors, model de joc i metodologia del FC Barcelona. Es treballa amb jugadors de tots els nivells democratitzant l'estil de joc del Barça i trencant el tabú d'haver de tenir un talent extraordinari per formar part del club. D’una banda, s’organitzen els Campus de durada curta, però que tenen un impacte intens en el país on es desenvolupen i, de l’altra, s’organitzen els Clínics, que és en el que treballa en Marc, i que ofereix als nens la possibilitat de fer l’entrenament a Barcelona a les instal·lacions del club, vivint de molt a prop la manera de viure dels equips de la Masia o fins i tot el primer equip.

Entrevista
Entrevista a Marc Masats

Quan en Marc estudiava CAFE ja tenia clar que el que més l'apassionava era el món de la gestió esportiva i això és el que el va portar a cursar el Màster en Gestió Esportiva de la UVic. De fet, ja treballava en projectes de gestió i ho va veure com una oportunitat per continuar aprenent. Explica que ha acabat treballant al FC Barcelona amb quatre companys de promoció i que, a més, n’hi ha quatre més que treballen a l'oficina del costat, la qual cosa els permet compartir l'esmorzar plegats.
 

Visita UVic Marc Masats
Visita UVic Marc Masats
Visita UVic Marc Masats

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni