Vés al contingut

UAlumni Stories

Marc Mundó

Stories

Marc Mundó es va titular en el 2008 en el doble grau d'ET de Telecomunicacions i E T electrònica Industrial i Automàtica  de la Universitat de Vic. És cofundador de l'empresa Goufone juntament amb els seus companys de promoció, Joan Gaudes i Albert Boix.

 

 

 

 

.

Entrevista
Entrevista a en Marc Mundó

En els seus anys d'estudis en Marc Mundó va compaginar esport, feina i estudis. A casa seva tenen una explotació ramadera i durant aquells anys ajudava tant com podia.
Al seu jo estudiant li diria el mateix que li diu ara la seva germana que està a punt de començar la seva etapa universitària "que s'ho prengui seriosament i aprofiti per aprendre tot el que pugui. A la Universitat t'ensenyen a espavilar-te i solucionar problemes que et trobaràs en el teu dia a dia. S'ha d'estar atent i al mateix temps no oblidar-se de gaudir molt."

Càpsula professional
Telecomunicacions a Catalunya

"L'any 1996 amb l'entrada a la Unió Europea, Telefònica es va privatitzar i van començar a entrar operadors que suposaven un mercat una mica més obert. El problema va ser que en el moment que Telefònica es va privatitzar també es van privatitzar totes les infraestructures de suport: arquetes, pals telefònics...
Les infraestructures de telecomunicacions són infraestructures d'Estat com pot ser l'aigua, gas, autopistes... i són imprescindibles per tal que qualsevol persona pugui desenvolupar el seu negoci." - Marc Mundó

Entrevista
Entrevista Joan Gaudes, Marc Mundó i Albert Boix

Joan Gaudes, Marc Mundó i Albert Boix, fundadors de Goufone, van voler crear una operadora de proximitat. Eren la botiga de barri dins el mercat de les telecomunicacions i no s'haurien pensat mai que sortirien de la comarca d'Osona, per passar a ser un referent a tota la Catalunya Central.

Foto Goufone
Foto Marc Mundó
Foto grup Goufone
Foto grup Goufone

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni