Vés al contingut

UAlumni Stories

Sílvia Cordomí

Stories
  • Linkedin
  • Twitter

La Sílvia Cordomí es va titular en Administració i Direcció d'Empreses a la Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic l'any 2000. En el moment de l'entrevista és la directora d'Estratègia i Qualitat de l'Institut Català de la Salut.

Càpsula professional
La intel·ligència artificial en l’àmbit sanitari

"La quantitat ingent de dades que genera l’entorn sanitari permet fer innovació i recerca, així com prediccions d'escenaris: com evolucionaran certes malalties o com la genètica i genòmica poden ajudar a fer uns tractaments més personalitzats. Una de les línies més interessants amb les que l'àmbit sanitari treballa actualment és el camp de la intel·ligència artificial. 
Aquesta nova finestra que se'ns obre és un repte importantíssim que exigeix treball transversal i multidisciplinari que permeti fer un salt en la manera com entenem l’atenció sanitària." - Sílvia Cordomí

Entrevista
Entrevista a Sílvia Cordomí, directora d’Estratègia i Qualitat de l’Institut Català de la Salut

Inicialment, la Sílvia volia estudiar matemàtiques, però com que li semblava una carrera bastant difícil i teòrica, finalment es va decantar per Administració i Direcció d'Emprees. Aquests estudis li oferien un gran ventall de sortides professionals i és una decisió de la qual mai s'ha penedit.
Reconeix que a vegades conciliar la feina i els estudis va ser complicat, però tot i això, al seu jo d'estudiant li diria que no es queixés tant i que aprofités més intensament les experiències de l'etapa universitària.

Sílvia cordomí conversant amb Anna Pérez
Silvia Cordomí

Descobreix el quiz a l'Instagram d'UAlumni