Vés al contingut

recerca

 

Els esportistes de competició que vulguin millorar el seu rendiment, a partir d’ara tenen al seu abast uns nous serveis cientificotècnics. El Centre d’Estudis en Esports i Activitat Física (CEEAF) de la UVic-UCC ha posat en marxa, des d’aquest mes de gener, uns serveis d’entrenament i valoracions funcionals per a esportistes de competició fonamentats en l’evidència científica i la recerca.

El Congrés TECNIO comptarà amb la presència del Sr. Oriol Guixà, President de La Farga i membre del Patronat de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic.

Tecnio tindrà lloc a Casa Convalescència (UVic) el 23 de novembre de 2023.

Més informació: II Congrés TECNIO | UVic

Els 25 grups de recerca que actualment té la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han estat reconeguts per la Generalitat de Catalunya en l’última convocatòria SGR-Cat 2021 (Suport Grups de Recerca), que acaba de publicar la seva resolució provisional. Com en la darrera edició, la Universitat ha tornat a aconseguir el reconeixement per a la totalitat dels seus grups de recerca. Dels 25 grups, 20 pertanyen a la UVic; 2, a UManresa; 1, a la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), que per primera vegada té un grup de recerca reconegut; 1, a ELISAVA, Facultat de Disseny i Enginyeria (el grup ha passat d’emergent a consolidat), i 1, al Centre Universitari de Disseny BAU (adscrit a la UVic-UCC). De tots els grups de recerca, 21 s’han acreditat com a grups consolidats i 4 com a grups emergents.

Subscriu-te a recerca