Vés al contingut

uvic

 

En el rànquing mundial d’universitats sostenibles UI Greenmetric corresponent a l'any 2023, la UVic es posiciona com a cinquena universitat catalana més respectuosa amb el medi ambient, per darrere de la UAB, la UdG, la UIC i  la URV. En l'àmbit nacional, ocupa el lloc 24è, mentre que en el global es troba en el número 641 d’un total de 1.183 universitats participants.

Es compleixen 25 anys de la implantació dels estudis del grau en Fisioteràpia a la UVic i això vol dir que ja són més de 2.500 els professionals que s’han format a les seves aules. La Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ho celebra amb un acte institucional al Paranimf, que aplega diferents veus per parlar del present, el passat i el futur d’aquesta professió.

Campanya de donació de sang a la UVic. L’acapte, que portarà a terme el Banc de Sang i Teixits. Qualsevol persona que tingui entre 18 i 70 anys, pesi més de 50 kg i es trobi bé de salut pot donar sang. És important no venir en dejú i portar DNI original o passaport. Així doncs, la Universitat anima a tothom qui pugui fer-ho a participar-hi.

L’organització recomana a tothom que vulgui donar sang que prèviament s’inscrigui a la web de donar.sang. Més informació al web.

Consulta horaris i localitzacions a la imatge!

 

El Congrés TECNIO comptarà amb la presència del Sr. Oriol Guixà, President de La Farga i membre del Patronat de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic.

Tecnio tindrà lloc a Casa Convalescència (UVic) el 23 de novembre de 2023.

Més informació: II Congrés TECNIO | UVic

Aquest mes de març ha finalitzat el projecte de Sigma de millora en la gestió de matrícula per als estudis no oficials de formació contínua. El Campus Vic de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya va participar com a universitat patrocinadora d’aquest projecte, juntament amb la Universitat Pompeu Fabra, la Universidad de Córdoba i la Universidad Carlos III de Madrid, per validar el funcionament de la millora proposada per Sigma AIE.  

Amb l’objectiu de poder donar múscul i focalitzar més i millor la formació contínua, la UVic ha creat l’Escola de Postgrau, que agafa el relleu del Centre Internacional de Formació Contínua. Amb aquest canvi de nom i d’estructura, l’Escola s’equipara als centres de formació contínua que tenen les altres universitats del país, i alhora es converteix en la primera pedra d’un futur centre de formació contínua que ha d’aplegar les escoles de postgrau dels quatre centres federats sota el paraigua de la UVic-UCC.
 

Subscriu-te a uvic