Skip to main content

uvic-ucc

 

El Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC) va acollir dissabte passat la jornada del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional, sota el títol “Innovant en salut des de la teràpia ocupacional”. La jornada, que s'organitza de forma conjunta entre el COTOC, la UVic-UCC i l'EUIT (Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa), va comptar amb més de 250 persones inscrites i s’ha convertit en tot un referent per a la professió.

En el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol celebrades aquest cap de setmana passat a Roda de Ter, aquest diumenge va tenir lloc l’acte del lliurament de l’11è Premi Sebastià Àlvarez al Millor Treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP). 

La Casa de Convalescència de la UVic-UCC acollirà el pròxim 23 de novembre el II Congrés TECNIO. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació que agrupa els centres de recerca i grups distingits amb el segell TECNIO, té el suport d'ACCIÓ i la col·laboració de la UVic-UCC.

Marta Bigas Serrabassa, avui ja exestudiant del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC), ha obtingut el reconeixement anual del Col·legi d’Economistes de Catalunya al Millor Currículum Universitari del curs 2022-2023. 

Aquest dimecres va tenir lloc la inauguració oficial de la 32a edició del Saló de l’Ensenyament, considerat la fira de referència dedicada a l’oferta formativa, en què estudiants, famílies i professionals de l’educació poden conèixer les diferents opcions educatives disponibles i les últimes novetats del món de l’educació. 

Subscribe to uvic-ucc