Skip to main content

universitatdevic

 

La Unitat de Docència Universitària i Tecnologia Educativa (UDUTE), el Centre d'Innovació i Formació en Educació (CIFE) i el Vicerectorat d’Ordenació Acadèmica van organitzar el dia 1 de juny un seminari híbrid en anglès, a càrrec del Dr. Steve Watson, per parlar d’oportunitats per aprofitar la intel·ligència artificial en la docència i recerca universitària. Aquest seminari dona continuïtat a la taula rodona "IA i ChatGPT: una amenaça o una oportunitat?", que va tenir lloc el mes de febrer passat.  

Empresaris, emprenedors, directors de recursos humans i altres representants d’empreses de la Catalunya central, i especialment d’Osona i del Bages, van participar aquest dimarts en la primera edició de la jornada Growth de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Es tractava d’un esdeveniment formatiu i experiencial per al creixement humà i transversal de les empreses, organitzat per l’Escola de Postgrau de la UVic, amb la col·laboració de la d’UManresa, que va reunir prop de 130 persones al Paranimf de la Universitat.  

L’acte de graduació de 47 estudiants de la primera promoció del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, que es va fer dilluns a L’Atlàntida de Vic, va tenir un doble vessant, acadèmic i institucional. A la cerimònia, presidida per la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, hi van assistir més de 800 persones, entre estudiants, familiars, professorat, i representants de la universitat i de diverses institucions sanitàries, entre d’altres. La graduació dels estudiants que van començar el grau en Medicina el curs 2017-2018, amb els quals es va posar en marxa la Facultat, suposa un punt i a part en la trajectòria d’aquest centre. A partir del pròxim curs 2023-2024 enceta una nova etapa amb l’oferta de dues titulacions més que s’afegiran a la de Medicina: el grau en Odontologia i el grau propi en Audiologia General.

Organització per part de l'Orquestra Inclusiva de la UVic i l'Ajuntament de Vic  L'esdeveniment tindrà lloc el proper 29.06.23 a les 19:30 h a la Plaça de la Catedral de Vic.
 

El XVII Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Biofísica té l'objectiu de reunir científics per presentar els descobriments biofísics més interessants i discutir oportunitats de col·laboració en un entorn genuïnament multidisciplinari. L'esdeveniment tindrà lloc del 27.06 al 30.06 a Castelldefels (Barcelona).
 

El grup de recerca TR2Lab organitza la Jornada de ferides: Ferides atípiques: hematomes, dehiscència de sutura i ferides sistèmiques. L'esdeveniment tindrà lloc el proper 16.06.23 a l'Aula Magna de la UVic-UCC.
 

El IV Congrés de l’Acció Social Inclusió.cat, que organitzen el Departament de Drets Socials i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya té per títol “Serveis socials, transversalitat i inclusió social”. L'esdeveniment tindrà lloc del 08.06 al 09.06 al Centre d’Arts Escèniques l’Atlàntida de Vic.
 

Primera Jornada Espiritualitat: Salut i Benestar. Durant la jornada se celebrarà la presentació del Grup d’Espiritualitat (UVic-UCC). L'esdeveniment tindrà lloc el proper 31.05.23 a les 16.00 h a la Sala Segimon Serrallonga.
 

Crear prototips i dissenys d'alta fidelitat amb noves eines d'intel·ligència artificial. En aquest curs, podràs dissenyar maquetes, a Figma i altres noves eines d'IA, que després podràs convertir en prototips interactius que funcionen com un producte acabat. Per tant, el curs se centrarà en el prototipat professional de productes digitals, utilitzant mètodes àgils per definir-los i centrant l'usuari en tot el procés.
 

Es tracta d'un esdeveniment formatiu i experiencial que s'organitza des de l'Escola de Postgrau de la UVic, i que tindrà lloc el dia 6 de juny, de 9.30 a les 14.00h al Paranimf de la UVic-UCC, a la Casa de Convalescència (c. Doctor Junyent, 1 de Vic). Tot seguit, tindrà lloc un dinar, a peu dret, al Claustre del mateix edifici. Per poder-hi assistir és necessari fer la inscripció.

Subscribe to universitatdevic