Vés al contingut

jornadagrowth

 

Empresaris, emprenedors, directors de recursos humans i altres representants d’empreses de la Catalunya Central es van reunir, dijous 22 de febrer, al Paranimf de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) en la segona edició de la jornada Growth. Es tracta d’un esdeveniment per al creixement humà i transversal de les empreses, organitzat per l’Escola de Postgrau de la UVic, que en aquesta ocasió ha reunit més de 130 persones per reflexionar, a partir de ponències i activitats experiencials, sobre l’adaptació empresarial i professional en el context actual de canvi i sobre com han de ser els lideratges en aquest entorn.

La segona edició del Growth, l’esdeveniment orientat al creixement humà i transversal de les empreses que organitza la UVic a través de la seva Escola de Postgrau, se centrarà en el lideratge en valors. La jornada tindrà lloc el pròxim dijous 22 de febrer, al Paranimf de la Universitat, de les 8.45 h a les 14.15 h, i estarà adreçada principalment a CEO, directors de Recursos Humans i altres càrrecs directius de les principals empreses de la Catalunya Central.

Empresaris, emprenedors, directors de recursos humans i altres representants d’empreses de la Catalunya central, i especialment d’Osona i del Bages, van participar aquest dimarts en la primera edició de la jornada Growth de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Es tractava d’un esdeveniment formatiu i experiencial per al creixement humà i transversal de les empreses, organitzat per l’Escola de Postgrau de la UVic, amb la col·laboració de la d’UManresa, que va reunir prop de 130 persones al Paranimf de la Universitat.  

Subscriu-te a jornadagrowth