Vés al contingut

jornades

 

Empresaris, emprenedors, directors de recursos humans i altres representants d’empreses de la Catalunya central, i especialment d’Osona i del Bages, van participar aquest dimarts en la primera edició de la jornada Growth de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Es tractava d’un esdeveniment formatiu i experiencial per al creixement humà i transversal de les empreses, organitzat per l’Escola de Postgrau de la UVic, amb la col·laboració de la d’UManresa, que va reunir prop de 130 persones al Paranimf de la Universitat.  

El grup de recerca TR2Lab organitza la Jornada de ferides: Ferides atípiques: hematomes, dehiscència de sutura i ferides sistèmiques. L'esdeveniment tindrà lloc el proper 16.06.23 a l'Aula Magna de la UVic-UCC.
 

Primera Jornada Espiritualitat: Salut i Benestar. Durant la jornada se celebrarà la presentació del Grup d’Espiritualitat (UVic-UCC). L'esdeveniment tindrà lloc el proper 31.05.23 a les 16.00 h a la Sala Segimon Serrallonga.
 

Organitzada per la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB). El programa d'enguany compta amb la ponència "La mort en la quotidianitat de la nostra societat", a càrrec d’Anna Ramon, sociòloga i professora de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC.

Després de la conferència, tindrà lloc una taula rodona, en què participaran Tura Soler, periodista d’El Punt Avui i col·laboradora del programa Crims de TV3; Cristina Montero, infermera d’hospitalització mèdica de l’Hospital Comarcal de Figueres; Anna Palomo, crítica de cinema i professora de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC; Xavier Palomar, infermer d’urgències i emergències del Consorci Hospitalari de Vic i professor de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, i Lídia Barri, caporala dels Mossos d’Esquadra i Cap de proximitat i de relacions amb la comunitat de l’Àrea Bàsica Policial d’Osona. Moderarà la taula Helena Güell, fisioterapeuta a la Residència El Nadal i professora de la FCSB.

  • 15.03.23

  • 18 h

  • Sala Mercè Torrents. Edifici C Miramarges / o en línia.

  • Per assistir-hi és necessari inscriure's a través d'aquest enllaç.

TICs i Comunitat: riscos i beneficis. Els ponents debatran amb representants del sector salut i del benestar social.

Inauguració a càrrec del conseller de Salut, Manel Balcells.

Consulteu el programa i formalitzeu la inscripció en aquest enllaç.

16.03.2023

De 9 a 17.45 h

Aula Magna de la UVic-UCC (c/ de la Laura, 13 Vic)

Dimecres passat, l’Aula Magna de la UVic-UCC va acollir la jornada La Salut de l’Esportista Amateur i d’Elit: Prevenció i Tractament des de la Medicina, la Fisioteràpia i les Ciències de l’Esport, organitzada des de la Secretaria General de l’Esport. L’acte va reunir aproximadament 200 persones i va ser un punt de trobada entre personal mèdic, de fisioteràpia i altres professionals sanitaris amb els atletes per aprofundir sobre el tractament de les lesions i compartir experiències.

Emprenedoria: Salut Digital per Sra. Gemma Estrada Bertran. L'esdeveniment tindrà lloc el proper 08.03.23 de 11:30 a les 13:00 h a l'Aula Magna i Virtual (Plataforma Zoom). Inscripcions: Inscripció TLC

Subscriu-te a jornades