Vés al contingut

2023

 

Es compleixen 25 anys de la implantació dels estudis del grau en Fisioteràpia a la UVic i això vol dir que ja són més de 2.500 els professionals que s’han format a les seves aules. La Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ho celebra amb un acte institucional al Paranimf, que aplega diferents veus per parlar del present, el passat i el futur d’aquesta professió.

El Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC) va acollir dissabte passat la jornada del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional, sota el títol “Innovant en salut des de la teràpia ocupacional”. La jornada, que s'organitza de forma conjunta entre el COTOC, la UVic-UCC i l'EUIT (Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa), va comptar amb més de 250 persones inscrites i s’ha convertit en tot un referent per a la professió.

Campanya de donació de sang a la UVic. L’acapte, que portarà a terme el Banc de Sang i Teixits. Qualsevol persona que tingui entre 18 i 70 anys, pesi més de 50 kg i es trobi bé de salut pot donar sang. És important no venir en dejú i portar DNI original o passaport. Així doncs, la Universitat anima a tothom qui pugui fer-ho a participar-hi.

L’organització recomana a tothom que vulgui donar sang que prèviament s’inscrigui a la web de donar.sang. Més informació al web.

Consulta horaris i localitzacions a la imatge!

 

El Congrés TECNIO comptarà amb la presència del Sr. Oriol Guixà, President de La Farga i membre del Patronat de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic.

Tecnio tindrà lloc a Casa Convalescència (UVic) el 23 de novembre de 2023.

Més informació: II Congrés TECNIO | UVic

En el marc de les Jornades Miquel Martí i Pol celebrades aquest cap de setmana passat a Roda de Ter, aquest diumenge va tenir lloc l’acte del lliurament de l’11è Premi Sebastià Àlvarez al Millor Treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP). 

La Casa de Convalescència de la UVic-UCC acollirà el pròxim 23 de novembre el II Congrés TECNIO. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació que agrupa els centres de recerca i grups distingits amb el segell TECNIO, té el suport d'ACCIÓ i la col·laboració de la UVic-UCC.

Marta Bigas Serrabassa, avui ja exestudiant del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC), ha obtingut el reconeixement anual del Col·legi d’Economistes de Catalunya al Millor Currículum Universitari del curs 2022-2023. 

La Unitat de Docència Universitària i Tecnologia Educativa (UDUTE), el Centre d'Innovació i Formació en Educació (CIFE) i el Vicerectorat d’Ordenació Acadèmica van organitzar el dia 1 de juny un seminari híbrid en anglès, a càrrec del Dr. Steve Watson, per parlar d’oportunitats per aprofitar la intel·ligència artificial en la docència i recerca universitària. Aquest seminari dona continuïtat a la taula rodona "IA i ChatGPT: una amenaça o una oportunitat?", que va tenir lloc el mes de febrer passat.  

Empresaris, emprenedors, directors de recursos humans i altres representants d’empreses de la Catalunya central, i especialment d’Osona i del Bages, van participar aquest dimarts en la primera edició de la jornada Growth de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Es tractava d’un esdeveniment formatiu i experiencial per al creixement humà i transversal de les empreses, organitzat per l’Escola de Postgrau de la UVic, amb la col·laboració de la d’UManresa, que va reunir prop de 130 persones al Paranimf de la Universitat.  

L’acte de graduació de 47 estudiants de la primera promoció del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, que es va fer dilluns a L’Atlàntida de Vic, va tenir un doble vessant, acadèmic i institucional. A la cerimònia, presidida per la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, hi van assistir més de 800 persones, entre estudiants, familiars, professorat, i representants de la universitat i de diverses institucions sanitàries, entre d’altres. La graduació dels estudiants que van començar el grau en Medicina el curs 2017-2018, amb els quals es va posar en marxa la Facultat, suposa un punt i a part en la trajectòria d’aquest centre. A partir del pròxim curs 2023-2024 enceta una nova etapa amb l’oferta de dues titulacions més que s’afegiran a la de Medicina: el grau en Odontologia i el grau propi en Audiologia General.

Subscriu-te a 2023